Byggbara tomter och hus till salu

Byggbara tomter och hus till salu

Här hittar du lediga tomter där vi hjälper dig att bygga ditt drömhus. Eller har vi redan byggt ett hus som passar just dig?

Vi jobbar ständigt med att hitta de bästa platserna där vi kan bygga våra fina villor. Nedan finns de projekt vi har igång just nu och de nyproducerade villorna som nu är till salu.

Med ett unikt läge intill Vänerns kant har du nu möjlighet att skapa ditt drömhem.

Fyra kilometer söder om Mariestad ligger sex tomter med ett unikt läge bara 50 meter från Vänern. Här har du möjlighet att skapa ett riktigt drömläge oavsett om du vill bygga ett fritidshus eller ett permanentboende. Tomterna erbjuder stora möjligheter till varierad utformning och storlek på hus. Här kommer du ha nära till bad, båtliv, fiske, golf och rekreation.

Mer info Sjöängen

I populära bostadsområdet Knäpplan i Hjo bygger vi just nu två villor som är till salu. De planeras att stå klar för inflytt Mars 2023. Är du intresserad att veta mer om något av dessa hus tveka inte att höra av dig!

Mer info Hjovinkeln & Hjoladan

I Ransberg bygger vi ett ladhus i egen regi som planeras stå klart i oktober. Nu till salu!

Mer info Ladhus i Ransberg

Nyproduktion precis vid badsjön i Skultorp!

Unikt tillfälle att förvärva ett nybyggt färdigställt hus med utmärkt läge i Skultorp, alldeles intill Sjötorpasjön. Hög kvalitet och genomtänkta lösningar genomsyrar boendet.
Kök och badrumsinredning från Vedum, två helkaklade badrum, parkettgolv i hela huset med golvvärme på entréplan via den effektiva frånluftsvärmepumpen.
Det som är kvar för nästa ägare att ta hand om är den grovplanerade tomten.