Hjovinkeln & Hjoladan

Hjoladan & Hjovinkeln

I populära bostadsområdet Knäpplan i Hjo bygger vi just nu två villor som är till salu. De planeras att stå klar för inflytt Mars 2023. Är du intresserad att veta mer om något av dessa hus tveka inte att höra av dig!

Hjoladan 136m²

kök1 hjoladan

Hjoladan är ett ladhus är på totalt 136m². Från entrén möts du av det stora ljusa köket och vardagsrummet. Där ett ryggåstak med 23° lutning ger en härlig rymd. Stora fönster och dubbeldörrar ut gör så rummet badar i ljus. I andra änden av huset finns sovrumsdelen med tre stycken sovrum, badrum och ett allrum.

Precis som i alla Skövdevillan hus har även detta en mycket hög standard. Läs mer om vad som ingår när du bygger med oss Standard & tillval

Kök hjoladan
bad 2 hjoladan

Hjovinkeln 163m²

Skärmbild 2022-04-28 145543
Skärmbild 2022-04-28 145635

Hjovinkeln är ett 1-plashus på 163m². Där du möts av det väl tilltagna vardagsrummet och kök med rest innertak. Vilket ger rummet en otrolig rymd. Stort härligt kök med plats för familj och vänner.

I anslutning finns det större sovrummet med ingång till klädkammare. Huset har ytterligare tre sovrum samt ett allrum. Två badrum där den större både rymmer dusch och badkar.

Precis som i alla Skövdevillan hus har även detta en mycket hög standard. Läs mer om vad som ingår när du bygger med oss Standard & tillval

planlösning

Boka möte

Om du har några frågor om huset, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Anna Turunen.JPG
Anna Turunen
Säljare