Projektledare

Projektledare

Skövdevillan växer!

Skövdevillan är i en stark tillväxtfas i en expansiv bransch. Vi ser att modulbyggande är ett vinnande koncept för framtida boende och vår beläggning är mycket god en lång tid framöver. Vi söker nu en projektledare!

Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar, men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs!

Projektledare

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team bestående av säljare, entreprenörer och kunden, men tjänsten innebär även självständigt arbete.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att leda byggprocessen från början till slutbesiktning. Arbetet är fördelat både ute på byggplats samt en del administrativt arbete. Du blir spindeln i nätet och får ett mycket varierande och intressant arbete.

Din bakgrund
Du har byggbakgrund av någon form, har datavana och kan hantera Word och Excel.
Du vet hur en byggprocess fungerar och har koll på ritningsläsning, allt ifrån A-ritning, konstruktionshandlingar och installationsritningar.
Har du en bakgrund som tidigare projektledare inom byggbranschen eller varit byggare är detta meriterande.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens då arbetet innebär mycket kontakt med kunder, entreprenörer och myndighetspersoner. Du skall gilla att ha många bollar i luften då du kommer ha ett antal projekt i gång samtidigt och alltid sätta kunden och kvalitet i focus.
Som person är du driven och lösningsorienterad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är positiv och gillar att ta tag i saker direkt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid och arbetsområdet är Skövde med c:a 10 mils radie. B-körkort är ett krav.

Din ansökan skickar du till ansokan@skovdevillan.se senast den 4 april 2021, märk din ansökan med Projektledare i ämnesraden.

Frågor besvaras av Henrik Grane, 0500-434016.