Skövdeviljan

Skövdeviljan

Stolthet, vilja och framåtanda. Det har vi byggt upp vårt företag av. Vi vill göra Skövde till en självklar plats att bo och leva på. Vi bygger inte bara villor till familjer. Vi bygger hem. De hemmen byggs av visioner och drömmar.

Med så mycket kraft och energi som finns här - för att få Skövde att växa som stad att leva, bo och verka i, har vi tagit fram konceptet Skövdeviljan. Konceptet syftar till att vi tillsammans kan göra mycket och skapa engagemang. Både på lokal nivå, men också med större geografisk bredd. Vi myntar uttrycket och vill få andra att kroka arm i att sprida omtanke och stöttning i stort och smått. Skövdeviljan kommer genomsyra hela vårt jubileumsår, med en förhoppning att få fler att vilja vara med och få begreppet att leva kvar. Länge!

När vi startade Skövdevillan för 10 år sedan, var vår vision att en dag kunna bidra till människor som inte har samma förutsättningar att bygga trygga hem. Vi pratade då om hur vi skulle vilja ge tillbaka. Nu har vi kommit dit och har möjlighet att genomföra det. Vi kommer att göra det tillsammans med en utvald välgörenhetsorganisation.

Med tanke på en skakig omvärld i närhet ändrar Skövdeviljan fokus och riktar sig mot Skövde. Stödet är viktigare lokalt just nu och därför än viktigare att få fler att haka på. Nu behöver vi hjälpa och höja varandra mer än någonsin.

#skövdeviljan får därför initialt vara en plats för att inspirera varandra i hur vi kan använda vår skövdevilja för att hjälpa varandra.

Följ vårt jubileumsår och vår resa i sociala medier under #skövdeviljan.