Vinnare av Industripriset 2014
skövdevillan

Hur vi bygger ditt hus

Skövdevillan vill förverkliga husdrömmar! Det gör vi genom att vara lyhörda för vad du som kund önskar. Flexibilitet är ett nyckelord i vårt företag. Du kommer till oss med dina tankar och funderingar så gör vi en gemensam resa till färdigt hus. Vi har valt en hög nivå på vår standardutrustning i våra hus för att du som kund ska slippa obehagliga överraskningar under resans gång. Första priset vi lämnar till dig som kund vill vi ska spegla det pris ni verkligen kommer att betala. Lite mer konkret:

Flexibilitet

Förutom att du kan utforma ditt hus som du vill ha det, kan vi även anpassa vår produktion efter dina önskemål. Vi bygger ditt hus efter den tjocklek på yttervägg, den invändiga takhöjden, mm som ni önskar!

Arkitektservice

Du får all hjälp du behöver av vår engagerade arkitekt. Du som kund bestämmer hur ditt hus ska se ut gällande planlösning, exteriört och interiört.

Högsta kvalitet

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet och är mycket noggranna. Att ditt hus byggs inomhus blir en extra kvalitetsförsäkring för dig.

Kundfokus

Vi bryr oss lika mycket om varje kund. Hos oss är du en viktig person.

Energismarta och miljövänliga lösningar

Du får ett hus fullt med energieffektiva lösningar som både gynnar miljön och din plånbok. Vi använder oss av lokala leverantörer i första hand.

Trygghet

Vår målsättning är inget mindre än 100% nöjda kunder. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

hur-bygger-vi