Bygga hus

Bygga hus

Vi har många års erfarenhet inom byggnation och hustillverkning. Vi är väldigt stolta över vår egna produktion vilket gör att vi kan vara väldigt flexibla mot våra kunder i deras husdröm.

När ni bygger med oss ska ni känna er trygga genom hela resan. I våra hus har vi en hög standard redan från början. Våra ytterväggar har en 70mm klimatskiva som tar bort köldbryggor och blir som en varm filt runt hela huset. Våra innerdörrar är massiva och med tätningslist vilket gör att akustiken blir lugn och tyst i huset. Vi klimatkompenserar för alla våra hus tillsammans med VI-skogen.

Flexibilitet – Hos oss kan du utforma dit hus precis som du vill ha det – alltså DITT drömhus.

Arkitektservice – Vi har en egen arkitekt som hjälper oss med alla ritningar.

Högsta kvalitet – Våra medarbetare är engagerade och har lång erfarenhet. Ditt hus byggs inomhus, alla fönster är på plats innan de monteras ute vilket minskar risken för att fukt ska tränga in. Det är en extra kvalitetsförsäkring för dig.

Kundfokus – Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med oss. Vi sätter alltid kunden först och vi är inte nöjda förrän DU är det.

Miljötänk – Du får ett hus fullt med energieffektiva lösningar som både gynnar miljön och din plånbok. Vi använder oss av lokala leverantörer i första hand. Våra hus är energismarta och har miljövänliga lösningar. Vi stöttar även VI-skogen, vilken innebär att vi klimatkompenserar för alla hus vi bygger.

Skärmbild 2022-06-01 115225
vagnen2
Montering Tidaholm