Interiör

Interiör

Vi är mycket stolta över den höga standarden som vi erbjuder!

Några av de sakerna är; Kalksten som fönsterbänkar, aluminium beklädda fönster, spånskiva och gips på innervägg samt ett rejält kök med rostfria vitvaror, släta innertak och kaklade badrum samt mycket mer.

För att få extra hjälp på traven mot husdrömmen ingår även inredningskonsultation där du själv bestämmer vad du önskar få hjälp med. Vill du sedan addera till något extra eller hitta en lösning som inte ingår som standard så hjälper vi självklart till även med detta.

Vi finns här för dig som ett bollplank genom hela processen.

Kök

När du bygger ditt hus med oss åker du och träffar en köksarkitekt hos Vedum. Som hjälper dig att utforma köket precis som du vill ha det.

Våra vitvaror är ett rostfritt paket från Miele.

Det som ingår är:

  • Miele Kylskåp KS 4383 ED N
  • Miele Frysskåp FNS 4382 E N
  • Miele Köksfläkt DAW 1620 Active
  • Miele Inbyggnadshäll KM 7201 FR
  • Miele Microvågsugn M 2230 SC
  • Miele Inbyggnadsugn H 2265-1B Active RF
  • Miele Diskmaskin G 5000 U Active
  • Miele Tvättmaskin WCA030 WCS Active
  • Miele Torktumlare TCA230WP Active
kökslådor

Badrum & WC

I badrummen ingår serien Free från Vedum. I vår standard ingår 1 st vit 915 mm bred kommod med tillhörande spegel och 1 st Vit 615 mm bred kommod med tillhörande spegel. Du har givetvis möjlighet att välja fritt från hela Vedums badrumssortiment som tillval.

I våra badrum är det kaklade väggar och klinker på golvet. Vi jobbar med tätskiktsmatta och följer säkra våtrum.

Tvätt

Tvättstugeinredning är från Vedum och består av 3 stycken 60 skåp och 3 stycken överskåp med laminatskiva och diskho.

Golv, trappa & innerdörrar

Som standard ligger Kährs Heideberg, en 3-stavsparkett i ek.

Trappan i huset kommer från drömtrappor. Vår standard är modell Solid 4.15.1. Vangstycke i vit S0502-Y, trappsteg och handledare i ek, ståndare i rostfritt.

Våra innerdörrar är från JeldWen och heter Unique. En massiv innedörr med tätningslist i karm vilket gör att akustiken i huset blir väldigt tyst. Dörren har en stor spegelram och är vitmålad i kulör S 0502-Y.

Drömtrappor miljöbild 870x530
Drömtrappor detaljbild 870x530
Jeld Wen Swedoor Innerdörr Unique

Innerväggar, innertak, färgsättning & fönsterbänkar

I och med att vår yttervägg är så bred så gör de att vi får fina djupa fönsterbänkar i husen. Som standard ligger en snygg hyvlad Kinnekullekalksten. Takhöjden ligger som standard på 2.50m med helt släta innertak för en stilren känsla.

Målade väggar ingår som standard och även Tapet ur kollektionerna Borosan EU och Decorama EU. Ni får även en kostnadsfri konsultation på Colorama Skövde, där ni träffar en inredare som hjälper er att välja kulörer i ert hem.

fönsterbänk
väggfärg
Fönsterbänk