Interiör

Interiör

Vi är mycket stolta över den höga standarden som vi erbjuder!

Några av de sakerna är; Kalksten som fönsterbänkar, aluminium beklädda fönster, spånskiva och gips i innervägg samt ett rejält kök med inbyggda rostfria vitvaror samt mycket, mycket mer!

För att få extra hjälp på traven mot husdrömmen ingår även inredningskonsultation där du själv bestämmer vad du önskar få hjälp med. Vill du sedan addera till något extra eller hitta en lösning som inte ingår som standard så hjälper vi självklart till även med detta.

Vi finns här för dig som ett bollplank genom hela processen.

Kök

När du bygger ditt hus med oss får du med dig en summa pengar till Vedum. Där kommer du att träffa en en köksarkitekt som hjälper dig att utforma köket precis som du vill ha det.

Våra vitvaror är ett rostfritt paket från Husqvarna. Vi samarbetar med Elon Norrmalm i Skövde, där har du möjlighet att välja fritt från deras utbud som tillval.

Det som ingår är:

  • Kylskåp Husqvarna QR2462X-H
  • Frysskåp Husqvarna QT3462X-V
  • Köksfläkt Husqvarna QFC90400X
  • Inbyggnadshäll Husqvarna QHIS630P
  • Microvågsugn Husqvarna QN4248X
  • Inbyggnadsugn QCE5030X
  • Diskmaskin Husqvarna QB6053X
  • Tvättmaskin QW26S816
  • Torktumlare QT38S82B
kökslådor

Badrum & WC

I badrummen ingår serien Free från Vedum. Till stora badrummet en vit 915 med tillhörande spegel och till WC Vit 615 med tillhörande spegel. Du har givetvis möjlighet att välja fritt från hela Vedums badrumssortiment som tillval.

I våra WC och badrum är det kaklade väggar och klinker på golvet. Ni bokar en tid hos Konradsson i Jönköping där ni får hjälp med era val till badrummen.

Tvätt

Tvättstugeinredning är från Vedum och består av 3 stycken 60 skåp och 3 stycken överskåp med laminatskiva och diskho.

Golv, trappa & innerdörrar

Som standard ligger Kährs Heideberg, en 3-stavsparkett i ek.

Trappan i huset kommer från drömtrappor. Vår standard är modell Solid 4.15.1. Vangstycke i vit S0502-Y, trappsteg och handledare i ek, ståndare i rostfritt.

Våra innerdörrar är från Jeld Wen och heter Unique. En massiv innedörr med tätningslist i karm vilket gör att akustiken i huset blir väldigt tyst. Dörren har en stor spegelram och är vitmålad i kulör S 0502-Y.

Drömtrappor miljöbild 870x530
Drömtrappor detaljbild 870x530
Jeld Wen Swedoor Innerdörr Unique

Innerväggar, innertak, färgsättning & fönsterbänkar

Våra väggar är 36 cm från yttervägg till innervägg vilket gör att vi får fina djupa fönsterbänkar i husen. Som standard ligger en snygg hyvlad Kinnekullekalksten. Takhöjden ligger som standard på 2.50m med helt släta innertak för en stilren känsla.

Vi använder oss av Celander måleri som utför invändig målning och tapetsering. Målade väggar ingår som standard och även Tapet ur kollektionerna Borosan EU och Decorama EU. Ni har även möjlighet att boka en timma konsultation på Billinge färg för att träffa en inredare som hjälper er att välja kulörer i ert hem.

fönsterbänk
väggfärg
Fönsterbänk

Inredningskonsultation

När du bygger hus med oss ingår inredningskonsultation tillsammans med Hjortmars hem & Inredning. Där får du som kund komma med önskemål på vad som änskas få hjälp med. Det kan vara exempelvis förvaringslösningar, möblering eller att hitta en stil. Utgår antingen från befintliga möbler eller tips om inredningsdetaljer och inredningslösningar som kan bidrar till det lilla extra. Efter möte får du som kund en moodboard, inköpslista och skriftlig beskrivning på det som diskuterats.

Som kund får du även 10% rabatt på Boligheter och A-möbler. A-möbler erbjuder även gratis hemleverans.

Moodboard Hjortmars
Hjortmars
Boligheter
amobler_2f_pms185 (003)