Standard & tillval

Standard & tillval

Vi har en hög kvalité i vårt standardsortiment med noga utvalda produkter från några av landets bästa leverantörer.

Dessutom finns en uppsjö av tillval för dig som vill ha ännu större möjligheter att utforma ditt hem. När man valt husmodell väntar det en rad andra roliga val och det är nu utformningen av alla börjar.

Kök

När du bygger ditt hus med oss får du med dig en summa till Vedum, där du får träffa en köksarkitekt som hjälper dig att utforma köket precis som du vill ha det. Våra vitvaror är ett rostfritt paket från Miele som standard. Vi samarbetar med Elon Norrmalm i Skövde, där har du möjlighet att välja fritt från deras utbud som tillval.

Vedum Maja vit
Vedum Kök Maja vit detalj diskho mässing
Vedum Kök Liv brunbetsad ek
Vedum Kök Liv brunbetsad ek detalj lådor

Badrum & WC

I badrummen ingår serien Free från Vedum som standard. Till stora badrummet en vit 915 med tillhörande spegel och till WC Vit 615 med tillhörande spegel. Du har givetvis möjlighet att välja fritt från hela Vedums Badrumssortiment som tillval

Vedum badrum Free
Vedum Badrum Free 615 Compact vit
Vedum Badrum Free 615 Compact vit
Vedum Badrum Free 915 Varmgra
Vedum Badrum Free alice varmgrå
Konradssons Kakel badrum vittKonradssons Kakel badrum vitt

Tvätt

Tvättstugeinredning är från Vedum och består av 3 stycken 60 skåp och 3 stycken överskåp med laminatskiva och en rund diskho.

Vedum Tvätt  Annika vit Push
Vedum tvättstuga
Vedum Tvätt Annika vit Push

Golv, trappa & innerdörrar

Som standard ligger Kährs Heideberg, en 3-stavsparkett i ek.

Trappan i huset kommer från drömtrappor. Vår standard är modell Solid 4.15.1. Vangstycke i vit S0502-Y, trappsteg och handledare i ek, ståndare i rostfritt.

Drömtrappor miljöbild 870x530
Drömtrappor detaljbild 870x530
Drömtrappor detaljbild 870x530

Våra innerdörrar är från Jeld Wen och heter Unique. En massiv innedörr med tätningslist i karm vilket gör att akustiken i huset blir väldigt tyst. Dörren har en stor spegelram och är vitmålad i kulör S 0502-Y.

Jeld Wen Swedoor Innerdörr Unique

Innerväggar, färgsättning & fönsterbänkar

Våra väggar är 36 cm från yttervägg till innervägg vilket gör att vi får fina djupa fönsterbänkar i husen. Som standard ligger en snygg hyvlad Kinnekullekalksten.

Vi använder oss av Celander måleri som utför invändig målning och tapetsering. Målade väggar ingår som standard och även Tapet ur kollektionerna Borosan EU och Decorama EU. Ni har även möjlighet att boka en timma konsultation på Billinge färg för att träffa en inredare som hjälper er att välja kulörer i ert hem.

Fönsterbänk

Tak, plåtdetaljer & panel

Som standard har vi takpannor från Benders och det finns 6 olika kulörer att välja på. När det kommer till utvändig plåt så är det Lindab som vi har som leverantör. Alla plåtdetaljer på huset går att få i olika kulörer, vår standard som vi sätter på huset är Silvermetallic.

Panelen har en stor betydelse på vilken karaktär huset får. Vår standardpanel kan ni välja att ha stående eller liggande.

Villa Bjurström Fasad

Ytterdörrar & fönster

Våra ytterdörrar tar vi från Lurs Dörr. Standarddörren är Vit S0502-Y och heter Högsäter. En snygg och modern dörr som passar till många husmodeller.

Fönstren är från Traryd fönster, aluminiumbeklädda träfönster utvändigt och vitmålade S0502-Y invändigt. Serien Optimal som är vår standard har givetvis vridfunktion på de öppningsbara vilket gör det smidigt att tvätta. Optimal finns i 10 olika kulörer som standard men går att få i valfri NCS eller RAL mot tillägg. Spröjs är också ett tillval.