Vinnare av Industripriset 2014

Leveranssätt

Skövdevillan erbjuder kunden några standardalternativ gällande leveranssätt. Vi är dock öppna för diskussion om ni som kund vill ha det på ett annorlunda sätt. Oavsett vilket alternativ du som kund väljer, hjälper vi er alltid med alla kontakter till kommun och myndigheter.

byggsatsByggsats

Vi levererar en byggsats i storblocksformat som kunden med egna entreprenörer får montera och färdigställa. Kunden kan välja att köpa allt övrigt material för att färdigställa huset genom oss, som då levereras ut till byggplats, alternativt skaffar kunden detta material själv.

stomrestFärdigt utvändigt

Vi leverar en byggsats som monteras och färdigställs helt utvändigt. Då behöver du som kund endast fokusera på att färdigställa huset invändigt. Detta är ett vanligt leveranssätt när kunden vill vara med och göra mycket själv.

nyckelfardigtTotalentreprenad

Vi tar hand om allt! Du som kund skriver endast ett kontrakt med Skövdevillan och blir således kundens enda kontakt. Kunden får ett fast inflyttningsdatum. Oavsett vad som händer är det Skövdevillan ni som kund har som enda kontakt. Skövdevillan i sin tur ansvarar för alla entreprenörer som krävs för att färdigställa huset. Enkelt och tryggt för dig som kund!