Leveranssätt

Leveranssätt

Skövdevillan erbjuder kunden några standardalternativ gällande leveranssätt. Vi är dock öppna för diskussion om ni som kund vill ha det på ett annorlunda sätt. Oavsett vilket alternativ du som kund väljer, hjälper vi er alltid med alla kontakter till kommun och myndigheter.

Nyckelfärdigt

Nyckelfärdigt eller totalentreprenad betyder att vi tar hand om allt. Du som kund skriver endast ett kontrakt med Skövdevillan som blir din enda kontakt. Du får ett fast inflyttningsdatum. Skövdevillan ansvarar för alla entreprenörer som krävs för att färdigställa huset. Enkelt och tryggt för dig som kund!

Stomrest

Färdigt utvändigt – Vi leverar en byggsats som monteras och färdigställs helt utvändigt. Då behöver du som kund endast fokusera på att färdigställa huset invändigt. Detta är ett vanligt leveranssätt om du vill vara med och göra mycket själv.

Byggsats

Vi levererar en byggsats i storblocksformat som du monterar och färdigställer själv eller med egna entreprenörer. Du kan välja att köpa allt övrigt material för att färdigställa huset genom oss, som då levereras ut till byggplatsen. Alternativt skaffar du detta material själv.