Exteriör

Exteriör

Skövdevillan levererar inte bara ett hus, vi levererar ett hem!

Vi har en genomgående hög standard med bra kvalité i allt från tillverkning till val av material och produkter. Nedan finner du mer info om vad som ingår i vår exteriöra standard. Önskar du något annat än vårt standard på ditt hus, inga problem! Du som kund bestämmer helt vad du vill ha. Vi samarbetar med några av landets ledande leverantörer och kommer kunna hjälpa dig i dina val till husdrömmen!

Tak, Plåtdetaljer & Fasad

Panelen har en stor betydelse på vilken karaktär huset får. Vår standardpanel P11 grundmålad kan ni välja att ha stående eller liggande.

Som standard har vi takpannor från Benders och det finns 6 olika kulörer att välja på. När det kommer till utvändig plåt så är det Lindab som vi har som leverantör. Alla plåtdetaljer på huset går att få i olika kulörer, vår standard som vi sätter på huset är Silvermetallic. Samtliga plåtdetaljer och takavvattning ingår enligt husritning.

Yttertaket består av 22mm råspontluckor, underlagspapp T-tak Evo med klisterkant samt bär- och ströläkt 25x50mm. Lösullisolering i vindsbjälklag 500mm

Villa Bjurström Fasad

Ytterdörrar & fönster

Våra ytterdörrar tar vi från Lurs Dörr. Standarddörren är Vit S0502-Y och heter Högsäter. En snygg och modern dörr som passar till många husmodeller.

Fönstren är från Svenskafönster, aluminiumbeklädda träfönster utvändigt och vitmålade S0502-Y invändigt. Serien Optimal som är vår standard har givetvis vridfunktion på de öppningsbara vilket gör det smidigt att tvätta. Optimal finns i 10 olika kulörer som standard men går att få i valfri NCS eller RAL mot tillägg. Spröjs är också ett tillval.