Villa Gavel

Villa Gavel

Villa Gavel är det perfekta huset för dig önskar ett 2-plans hus med mycket karaktär. Huset sprudlar av liv och alla detaljer ger det en lekfull känsla. Med entrén på gaveln kan huset anpassas på ett smidigt sätt efter tomten.

Genom entrén når du både tvätt/ groventré och badrum samt ett mindre sovrum/ kontor. Innan huset öppnar upp sig och bjuder in till umgänge. Det stora köket med gott om förvaring med köksö för trevligt häng. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp och skapar rymd. En trappa upp når du allrum samt det stora badrummet med plats för både badkar och dusch. Här finns gott om förvaring med både klädkammare och garderober i varje sovrum. Även här ger de stora fönstren som går ända ner till golv maximalt ljusinsläpp.

Bygg Online
Vill du veta vad din husdröm kostar
Kontakta oss

Villa Drömma banner
entreplan Villa Drömma

Entréplan

Klicka för större vy

övreplan Villa Drömma

Övreplan

Klicka för större vy

Fakta
Typ: 2-planshus
Sovrum: 4
Badrum: 2
Boyta: 153 m2
Byggyta: 92 m2

Villa Drömma sidebyside

Klassiskt sidebyside tak

Även om vi kallar det klassiskt så ger detta sidebyside tak en modern touch till huset. Taket passar bra in med huset lekfulla karaktär. Vill man göra huset mer modernt, testa att utforma så som du vill ha det.

Bygg Online

Villa Drömma sargtak

Modernt sargtak

Med ett flakttak med sarg blir Villa Gavel ett tufft hus som sticker ut. Stora anspråk till funkisstil. Här kan du anpassa huset till ett helt monokromt hus, antingen helt svart eller varför inte rött för att leka med färg och form.

Bygg Online

Villa drömma sadeltak

Klassiskt sadeltak

Ger ett klassiskt formspråk som tilltalar de flesta. Spröjsen, den vita panel och det klassiska tegeltaket är en stil som funkar överallt. Likväl ute på landet som i ett villa kvarter.

Bygg Online

När du känner dig nöjd med utformningen hör du av dig till oss eller väljer sammanfattning och mailar in din förfrågan.
Så hör vi av oss, smart va!

Boka möte

Om du har några frågor om huset, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

teodor-axelsson
Teodor Axelsson
Försäljning