Villa Vinkel

Villa Vinkel

Den populära laduhus inspirerade villan med en vinkel som en trevlig detalj. Luftigt enplanshus som skapar den perfekta hemkänslan. Huset bjuder på mycket ljusinsläpp och stora sälskapsytor i det öppna kök och vardagsrummet. Med 4 sovrum och två toaletter så ryms det mesta. Praktiskt med ett mindre allrum i anslutning till sovrummen för familjens olika intressen.

Genom att ändra taktypen på huset får huset helt olika karaktärer. Testa dig fram!

Bygg Online

Villa Vinkeln 4 olika stilar
Planritning

Fakta
Typ: 1-planshus
Sovrum: 4
Badrum: 2
Boyta: 163 m2
Byggyta: 185 m2

Modernt sadeltak

Modern sadeltak

Med ett egentligen ganska så klassiskt Sadeltak så får huset den rätta moderna ladhuskänslan. Genomgående mörka kulörer ger huset en tuff attityd. Svarta fönster med svarta spröjs tar denna härliga en-plans villan till en modern tuff nivå som ligger helt rätt i tiden.

Bygg Online

Modernt sargtak

Modernt sargtak

Denna svara skönhet är inte blygsam av sig. Detta är ett hus för dig som vill skapa ett modernt industriell look. Varför inte bryta av och köra hela huset monokrom i annan kolör, eller addera spröjs.

Testa dig fram! Bygg Online

Modernt pulpet

Modernt pulpettak

Precis som med sargtaket får du här ett hus med attityd. Inget hus som smälter in i omgivningen utan ett som tar för sig. Experimentera med kulör, panel, spröjs m.m. för att skapa rätta huset för dig!

Bygg Online

Klassiskt side by side

Klassiskt sidebyside

Självklart går Villa Vinkel att få till med en mer klassisk känsla. Snyggt med side by side tak som ger huset ett intressant utseende från alla håll. Här är det lätt att trivas.

Testa dig fram du med!

Bygg Online

Boka möte

Om du har några frågor om huset, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

teodor-axelsson
Teodor Axelsson
Försäljning