Parkradhus Dälderna i Skövde

Däldernas Parkradhus i Skövde

Förvärva ett nyproducerat radhus i Dälderna

På en av Skövdes mest eftertraktade platser, vid foten av Slalombacken på Kapellvägen, byggs elva radhus med äganderätt. Dessa radhus präglas av genomtänkta lösningar, hög kvalitet och ett privilegierat läge som ger närhet till allt det bästa som Skövde har att erbjuda.

Ett fantastiskt hem och boendemiljö utöver det vanliga
De unika husen sträcker sig över två våningsplan och erbjuder över 154 kvm boendeyta, belägna i en befintlig parkmiljö på en lugn villagata. Detta skapar fantastiska hem och en boendemiljö utöver det vanliga. Förråd finns utvändigt på både fram- och baksidan, strategiskt placerade för att ge avskildhet mellan husen och för att göra uteplatserna och framsidan mer privat. Självklart finns det plats för elbilen precis utanför huset!Ett utmärkt läge i parkliknande grönområden

Husen är designade av Ritningen arkitektbyrå och kommer att byggas av Skövdevillan i en modern, kubistisk stil med välgenomtänkta detaljer och lösningar som lever upp till de höga förväntningarna på ett nybygge på en av Skövdes mest attraktiva adresser.

Detta utmärkta läge erbjuder gott om parkliknande grönområden runt husen och gångavstånd till allt som kan behövas. Centrum ligger åt ena hållet, medan friskvårds- och friluftsaktiviteter åt andra hållet inkluderar Billingens fritidsområde och vackra promenadstråk runt Rhodedendrondalen. Förskola, skola, mataffär och kollektivtrafik finns alla i närheten!

Kapellvägen Hus

Trägolv av hög kvalitet som standard

Kok Ballingslöv

Premiumkök från Ballingslöv

Hus med äganderätt
Att köpa ett hus med äganderätt ger dig full kontroll över dina boendekostnader. Tack vare att bostäderna är helt nya kommer driftskostnaderna vara låga och behovet av framtida underhåll kommer att vara minimalt jämfört med äldre hus. Livskvaliteten att slippa bekymra sig för kommande renoveringar och istället kunna njuta av detta fantastiska boende är ovärderlig.

Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag! Tidpunkten för intresseanmälan avgör ordningen för försäljningen av de önskade bostäderna. Läs mer om grundstandarden i dokumentet "Leveransdeklaration Däldernas Parkradhus". Observera att vissa av illustrationerna kan visa tillval. Projektet kommer att säljas i två etapper, där de första sex husen i etapp 1 nu är till salu. Skicka in din intresseanmälan redan idag för att säkra din plats på kölistan. Planerad säljstart är i slutet av augusti, mer information kommer till de som har visat intresse.

Boka möte

Om du har några frågor om huset, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

teodor-axelsson
Teodor Axelsson
Försäljning