Vi på Skövdevillan

Vi på Skövdevillan

Här är vi som jobbar på Skövdevillan. Läs om vad vi gör och vilka vi är

Christian Grane

Christian Grane - VD

Henrik Grane

Henrik Grane - Projektledning/byggnation

Fredrik Cronberg

Fredrik Cronberg - Produktion

Anna Turunen

Anna Turunen - Säljkoordinator
Anna har hela sitt liv älskat hus, ända sen jag var liten har jag renoverat och fixat hemma. Anna har jobbat många år i färgbutik och har hus och hem som sitt största intresse. Att få hjälpa kunder med deras husbyggnation är ett drömjobb för mig! Annas drömhus är en 1 plansvilla i funkisstil, med en atriumträdgård och ett uterum måste finnas med!

Victor Holmberg

Victor Holmberg - Teamleader Produktion
Victor är utbildad yrkessnickare och arbetar hos oss i produktionen. På fritiden gillar han att fiska och hans stora intresse är musik. Han spelar gärna gitarr. Om han skulle bygga hus skulle det vara ett modernt/lantligt hus, gärna med fin utsikt.

Ludwig Karlsson

Ludwig Karlsson
Ludwig är utbildad yrkessnickare och arbetar hos oss i produktionen. På fritiden gillar han att hålla på med musik och han är intresserad av dokumentärer. Om han skulle bygga hus skulle det vara ett 2-plans hus med stående panel och hattläkt. Stora fönster med spröjs och gärna sjöutsikt. Stort garage är också bra att ha.

Kim Pettersson

Kim Pettersson
Kim är utbildad yrkessnickare och arbetar hos oss i produktionen. På fritiden gillar han att kolla på hockey, främst Skövde IK, snickra i hemmet och fiske är ett stort intresse. Om han skulle bygga hus skulle det vara i lantlig stil ute på landet.

Oskar Stensson

Oskar Stensson
Oskar har gått bygg på gymnasiet och är nu lärling hos oss i produktionen. På sin fritid spelar och kollar han gärna på fotboll, även fiske är ett stort intresse. Om han skulle bygga hus skulle det vara ett putshus med högt i tak och stora fönster gärna med sjöutsikt.